Yolugüzel İlkokulu
YOLUGÜZEL KÖYÜ YOLUGÜZEL KÜME EVLERİ YOLUGÜZEL KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 6 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AĞRI

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz; Atatürk İlke Ve İnkılaplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Kütüphane Kitap Sayısı :410
Öğretim Şekli :Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetleri tam gün eğitim öğretim şeklinde gerçekleşmektedir.

Öğretim Şekli

Ders başlangıcı: 08:30 Ders bitimi : 14:30

Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.

Okulumuz Ağrı/Merkez´e 7 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Yolugüzel Köyü mevkisinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi yakınında yer almaktadır.

Satranç, mangala, reversi gibi akıl ve zeka oyunları düzenlenmektedir.